Onze leden in 2016

Wij mogen best trots op onszelf zijn, trots op Ús Koöperaasje, trots op jullie en trots op Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Vorig jaar was een productief jaar voor ons en onze leden, zo stond de teller op 1 januari 2015 op 22 leden. Daarna werden Enerzjy Koöperaasje Easterwierrum, Energie Coöperatie Weststellingwerf en Leefbaar met Energie Feanwâlden de eerste nieuwe leden van 2015. In totaal staat de teller op 1 december op 34 leden!
De verwachting is dat we in 2016 nog veel meer aanmeldingen van initiatieven krijgen die lid willen worden van Ús Koöperaasje. Daarnaast zullen we volgend jaar ook weer veel nieuwe wederverkopers van Noordelijk Lokaal Duurzaam verwelkomen. Op dit moment zijn wij met vijf nieuwe coöperaties bezig om hen lid te maken van ons en helpen wij hen om ook wederverkoper te worden van Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Overal wij komen worden we met veel enthousiasme ontvangen. Steeds meer mensen horen van onze ideeën en plannen, steeds meer mensen willen meehelpen. Dit bewijst dat we samen veel kunnen bereiken: van idee naar werkelijkheid en van onbekend grijs naar bekend groen!

bannerlogo'sus

Zit er in uw omgeving nog geen energiecoöperatie, maar wilt u misschien wel eentje oprichten en lid worden van Ús Koöperaasje?
Bekijk eens onderstaande links:

Wie of wat is Ús Koöperaasje?
Lid worden in 5 stappen
Hoe word ik wederverkoper van Noordelijk Lokaal Duurzaam?
Kan ik ook terugleveren aan Noordelijk Lokaal Duurzaam?
Andere of meer vragen? Mail gerust!