Alles over wederverkopers

Hier vindt u alles wat u moet weten over wederverkopers.

Alles over wederverkopers

Wat is een wederverkoper?

Een wederverkoper van Noordelijk Lokaal Duurzaam is een persoon of organisatie die uit naam van de lokale coöperatie klanten aanbrengt bij Noordelijk Lokaal Duurzaam. Vanwege het lokale karakter zijn dit doorgaans klanten uit de directe omgeving.

Waarom zou ik wederverkoper worden?

Dit heeft verschillende aspecten. Naar onze mening moet het besef van een duurzame toekomst en Mienskip voorop staan, maar daarnaast is er nog de beloning van 75, – euro per jaar voor elke aangebrachte klant, welke uitgekeerd wordt aan de lokale coöperatie.

Hoe word ik wederverkoper?

Wederverkoper wordt je door een coöperatie op te richten en je aan te sluiten bij Ús Koöperaasje.

Wat zijn mijn argumenten als ik klanten wil werven?

Het is betaalbare en duurzame groene energie, en met de vergoeding wordt er bijgedragen aan de leefbaarheid van uw dorp, wijk of streek. Iedereen heeft zeggenschap over onze eigen energie. De winst van Noordelijk Lokaal Duurzaam vloeit terug in onze regio, en op deze manier zorgen we voor een duurzame samenleving.

Wat krijg ik als beloning?

Je beloning is dezelfde als de argumenten die je gebruikt bij het werven van klanten, met als bonus jouw morele genoegdoening.

Loop ik juridisch risico?

Je bent als wederverkoper niet aansprakelijk voor de relatie tussen Noordelijk Lokaal Duurzaam en de klant, en dus voor de wet ook niet aansprakelijk.