Binnenkort in Noordwest-Fryslân: aantrekkelijk alternatief voor zonnepanelen op eigen dak

Zonnepanelen zover het oog reiktGoed nieuws voor mensen die op het dak van hun woning geen zonnepanelen kunnen plaatsen bijvoorbeeld omdat het een huurwoning of omdat het dak door de ligging of schaduw er niet voor geschikt is. Voor deze mensen wordt er gewerkt aan een aantrekkelijk alternatief. Eén van de energie coöperaties in Fryslân, EKON (Enerzjy Kooperaasje OM de Noorderpolder , gemeente Menameradiel) gaat onder het motto “Stroom van de Boerderij” op twee daken van aardappelloodsen aan de Kleasteryk in Slappeterp ruim 1200 panelen installeren. Genoeg stroom voor ruim 100 huishoudens!

De exploitatie is voor een periode van 16 jaar geregeld omdat er een SDE+ subsidie is toegekend van ruim 540.000 Euro. Het project voorziet in mooie opbrengsten: in de eerste plaats zuivere, duurzaam opgewekte energie van eigen bodem en een mooi rendement bij deelname of investering.
Nu de kans om mee te doen!

U wordt administratief volledig ontzorgd en krijgt tegen marktconforme prijs duurzaam opgewekte energie geleverd waarvan, zover het elektriciteit betreft, de herkomst vast staat. En last but not least, uw participatie of investering levert gegarandeerd meer geld op dan op een spaarrekening.
Omdat het zo’n mooi aanbod is, willen we leden en/of sympathisanten van locale enerzjy koöperaasjes in Fryslân als eerste laten profiteren. Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor deze doelgroep een speciale voorinschrijving in het najaar.

Heeft u nu al belangstelling? Stuur dan een mail met uw contactgegevens naar jornt.elzinga@kooperaasje.nl (of neem contact met ons op via het contactformulier). U ontvangt dan geheel vrijblijvend binnen enkele weken een brochure met daarin alle bijzonderheden en voorwaarden op een rij. Bij voldoende belangstelling worden er ook één of meerdere informatieavonden belegd.
Bent u zelf al voorzien van panelen en/of heeft u uw spaargeld al belegd in duurzame energie, stuur dan dit bericht door naar vrienden en kennissen met een groen hart.

footer