Dag van de Duurzaamheid 2014

gec-banner-160x160px-v1Vrijdag 10 oktober 2014 is het de Dag van de Duurzaamheid in het Green Experience Centre. Het GEC in Leeuwarden heeft in samenwerking met ROC Friese Poort, Friese Milieufederatie, Gemeente Leeuwarden en O3 Leeuwarden een vol programma samengesteld om jong en oud(er) kennis te laten maken met tal van mogelijkheden om duurzaam te leven of te ondernemen.

Heerlijk lokale en verantwoorde hapjes en drankjes, een duurzame modeshow, in beweging blijven met de basketbalclinic, een kinderprogramma, meepraten in een paneldiscussie en een muzikale afsluiting door niemand minder dan Piter Wilkens. Een greep uit de activiteiten wat er op de Dag van de Duurzaamheid in het Green Experience Centre te beleven is. Tevens is Ús Koöperaasje ook aanwezig die dag om informatie te geven of om kennis met elkaar te maken.

Het Green Experience Centre is een kenniscentrum voor iedereen die graag inspiratie wil op doen om milieubewuster te leven, en daarmee ook op eigen kosten wil en kan besparen. Het centrum richt zich op onder meer wonen, voeding en mobiliteit. Doel is om kennis te delen en om uiteindelijk Leeuwarden in 2018 in de top drie meest duurzame steden te krijgen.

Kijk voor meer informatie op de website van het GEC, daar staat ook het volledige programma.

Klik op de afbeelding voor een overzicht van de activiteiten:
GEC1010