Evenement HIER Opgewekt 2018

Heb je je kaart voor het Evenement HIER opgewekt 2018 al binnen? Op vrijdag 23 november vindt hét evenement voor en door lokaal duurzaam plaats. Je bent van harte uitgenodigd! Meld je snel aan en vijzel je kennis op, laat je inspireren, en draag bij.

Met 900 bezoekers is het Evenement HIER opgewekt het grootste landelijke evenement voor lokale energie-initiatieven in Nederland. Een dag die je als energiecoöperatie, gemeenteambtenaar of energieprofessional niet wilt missen.

 

171117_033_HIER_Opgewekt_1500px

Impact maken
Het thema dit jaar is impact maken. We hebben met elkaar flinke stappen gezet op het gebied van duurzame energie. Het Klimaatakkoord geeft een volwaardige rol aan energiecoöperaties en lokale duurzame energie-initiatieven. De ambitie is dat de helft van de nieuwe duurzame energie in handen komt van de lokale gemeenschap. Maar hoe maken we deze ambitie waar? Hoe zorgen we samen voor meer duurzame energie en hoe pakken we een rol in de warmtetransitie?

Programma
Je hebt de keuze uit ruim 30 sessies verdeeld over 3 themalijnen. Voor ieder wat wils! Of je nu van een (startende) energiecoöperatie, gemeente, of andere organisatie bent. En of je nu veel of weinig achtergrondkennis hebt. Bekijk het programma op de site. Je kiest zelf welke sessies je wilt bijwonen.
Op een rijtje

Datum: Vrijdag 23 november 2018
Tijd: 9.30 – 18.00 uur inclusief lunch en netwerkborrel
Locatie: Spant! – Bussum
Aanmelden: kan via deze link
Kosten: € 50,- voor lokale initiatieven en gemeenten met een HIER klimaatabonnement*,

€ 100,- voor reguliere deelnemers.

Programma: bekijk je op onze website.

 
* Ben je van een gemeente met het HIER Klimaatabonnement? Stuur een mail naar info@hieropgewekt.nl om van het lage tarief (€50,-) gebruik te maken.

 

 

>> Bekijk alle foto’s en een filmimpressie van het Evenement HIER opgewekt 2017.