Gezocht: enthousiaste mensen voor Ús Koöperaasje

Ús Koöperaasje is één van de snelst groeiende organisaties op het gebied van duurzaamheid in Fryslân. Met voornamelijk mensen op vrijwillige basis zijn we bezig met een veelheid aan projecten, begeleiding van initiatieven op energiegebied en nog veel meer.

Om deze sterke groei aan te kunnen zoeken we mensen met een groen en duurzaam hart, die net als wij hun competenties willen inzetten voor een betere toekomst. Techneuten, organisatoren, marketeers, managers, inspirators, communicatiedeskundigen, kortom, alles wat een organisatie nodig heeft. Maar wel met duurzaamheid hoog in het vaandel!

Bij Ús Koöperaasje werken voornamelijk vrijwilligers en je bent dan ook vrij om te bepalen hoeveel uren je er per week aan besteedt, maar de ervaring leert dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt en je al gauw meer uren meedraait in het team dan dat je eerder dacht! Want wat wij doen maakt verschil en helpt om Fryslân duurzaam en groen de toekomst in te krijgen!

Spreekt dit je aan? Twijfel dan niet en kom ons team versterken! Neem contact op met ons via het contactformulier, laat je gegevens achter en dan maken we snel een afspraak.