Ideeën voor 2018

lwd2018Op de ALV van 8 oktober 2014 is besloten dat wij en jullie als Ús Koöperaasje en lokale coöperaties ideeën kunnen aanbrengen voor Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018. Ook op het gebied van energie gaan we voor 2018 iets moois neerzetten in de provincie.
Dus heb je een idee dat meer marketing en financiering vraagt dan normaal? Dan is dit een mooie gelegenheid om dat idee te presenteren!

 
 

Het idee van Trynergie

(korte samenvatting)
Trynergie wil graag een ‘huisje’ in welke vorm dan ook waarin de projecten van Trynergie door belangstellenden bekeken en vooral ook ervaren kunnen worden (Us Zon van Tryntsje, opwekking, Us Warmte van Tryntsje, besparing, bewustwording enz.). Dat huisje zou een eyecatcher moeten zijn en alle aspecten van duurzaamheid bevatten. Het is om (tijdelijk) in te wonen en om te bezichtigen.
Ook wil Trynergie de Alde Maaie in de Trynwâlden weer nieuw leven inblazen. Het culturele evenement werd eerder in 2009 en 2010 georganiseerd. Dit breed opgezette evenement willen we aanvullen met aandacht voor duurzaamheid. Hieraan kunnen zoveel mogelijk organisaties in onze regio deelnemen. Denk aan scholen, muziekverenigingen, plaatselijke artiesten, sportverenigingen, kunstenaars, vrouwenverenigingen enz. enz.

Lees hier het volledige idee:
150124 PLANNEN TRYNERGIE KH 2018
(Het idee is eigendom van Trynergie)

huisjetrynergie

 
 
Zelf ook ideeën? Laat het ons weten!

Vul hieronder de ideeën in voor Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018:

* indicates required field