“Ik hou van Fryslân”

ikhouvanvoorkantAfgelopen weekend viel er bij veel mensen een speciale krant in de brievenbus: “Ik hou van Fryslân: De huis-aan-huis krant voor een duurzaam en groen leven”. Het betrof de allereerst uitgave van deze krant. Naast vele interessante artikelen over energieesparing, duurzame oplossingen, achtergrondinformatie en interviews stond ook de nieuwste advertentie van Noordelijk Lokaal Duurzaam er in!

Waar eerder dit jaar Foppe de Haan al een boeiende presentatie gaf op het inspiratie-evenement van Noordelijk Lokaal Duurzaam (lees hier het verslag), is hij nu het nieuwe gezicht geworden van Noordelijk Lokaal Duurzaam voor alle Friezen. Foppe is zelf ook klant geworden en is nu ook ambassadeur geworden van Ús Koöperaasje!

Een paar pagina’s verder is meer te lezen over Ús Koöperaasje en de snelle groei die wij doormaken en wat wij met ons energiebedrijf kunnen betekenen voor de dorpen en steden van Fryslân. Voor velen zijn deze advertentie en het artikel de eerste kennismaking met Ús Koöperaasje en Noordelijk Lokaal Duurzaam; daarom is deze huis-aan-huis krant een goed middel om meer mensen bij de beweging te betrekken. Wij kijken al uit naar de volgende editie!

foppeartikel
Klik op de afbeeldingen voor groot formaat