It Koartling vijftigste lid van Energie Coöperatie Buitenpost


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/public/sites/www.uskooperaasje.nl/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

BUITENPOST – Stichting Sociaal Cultureel Werk Buitenpost / It Koartling heeft zich onlangs aangemeld als lid van de Energie Coöperatie Buitenpost (ECB).

Op de Buitenposter kerstmarkt, waar It Koartling aanwezig was met een stand, werden de medewerkers van het sociaal-cultureel centrum verrast door de mededeling dat zij hiermee het vijftigste lid van de ECB zijn. Een heuglijk feit dat al ruim binnen een jaar na de oprichting van de ECB bereikt is.

En niet alleen is It Koartling lid geworden van de energiecoöperatie; het sociaal-cultureel centrum heeft ook besloten om over te stappen naar Noordelijk Lokaal Duurzaam als energieleverancier. ,,Het idee van lokaal opgewekte, groene energie sprak direct aan.”

Het bestuur van de ECB is heel blij dat It Koartling heeft besloten zich bij de coöperatie aan te sluiten. ,,Zij geven hiermee aan vertrouwen te hebben dat de ECB ook de belangen van instellingen en bedrijven zal behartigen”, aldus de coöperatie. Zo is de ECB een onderzoek gestart naar de mogelijkheid van het plaatsen van zonnepanelen op het dak van It Koartling.

Op de foto ontvangt voorzitter Iqbal Aslam van It Koartling het lidmaatschapsbewijs uit handen van voorzitter André van der Laaken van de Energie Coöperatie Buitenpost.

ffe-Energiecooperatie-Buitenpost-Koartling-50ste-lid-50e-lid-foto-aangepast-3
Foto: © Energie Coöperatie Buitenpost
bron en meer informatie