Meiwurker: Jornt Elzinga

Sinds 16 april 2014 is er binnen Ús Koöperaasje een nieuw gezicht verschenen. Jornt fotoMijn naam is Jornt Elzinga, 25 jaar oud en woon in Hallum. Met een afgeronde HBO Communicatie opleiding op zak ben ik sinds 16 april meiwurker bij Ús Koöperaasje. In de voorgaande jaren heb ik al ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven, waaronder de helpdesk van Tele2, een webshop en als communicatiemedewerker bij Uitvaartzorg Jelsumerhof. Sinds een schoolexcursie naar Zweden ben ik heel erg enthousiast geraakt over duurzame energie en producten. Het leek mij geweldig om binnen die sector aan de slag te gaan en iets te kunnen betekenen voor mijn leefomgeving.

Binnen Ús Koöperaasje zal ik verschillende werkzaamheden verrichten en taken op me nemen. Van fotografie tot het ontwikkelen van websites voor andere coöperaties. Voor nu én voor de toekomst zou ik graag willen zeggen: Ik doch mei!