Noordelijk Lokaal Duurzaam levert: Slút my mar oan!

slutmymaroan
Vanaf vandaag is het mogelijk te kiezen voor onze eigen energieleverancier NLD energie. Via uw lokale energiecoöperatie (klik hier voor een overzicht) kunt u niet alleen profiteren van duurzaam opgewekte stroom en gas tegen voordelige tarieven, maar helpt u uw lokale initiatief – zij ontvangen een vergoeding als u via hen klant van NLD energie wordt.

Ja, ik kies voor Noordelijk, Lokaal en Duurzaam!

nldnieuw

Nog geen lokaal initiatief bij u in het dorp of wijk? Geen nood!

Op dit moment zijn er tientallen initiatieven actief in Fryslân, en er komen elke maand nieuwe bij. Toch is de kans groot dat in uw omgeving geen initiatief aanwezig is. Het kan zijn dat er bij u in de buurt meer mensen rondlopen met de gedachte om lokaal met energiebesparing en energievoorziening aan de slag te gaan. Wij willen deze mensen helpen elkaar te vinden.

Bekijk hier al onze leden:

Inventarisatie

Wij verzamelen per postcodegebied e-mailadressen van belangstellenden. Als u toestemming geeft, bewaren wij uw gegevens en krijgt u één of meer mails op het moment dat er meer mensen bij u in de buurt hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in de oprichting van een lokaal initiatief op het gebied van duurzame energie. Wij delen uiteraard uw gegevens verder niet met derden.

* indicates required field