Ús energielevering

Energie – elektriciteit en gas – wordt niet door uw lokale energie-initiatief verzorgd of door Ús Koöperaasje zelf geleverd. Daar hebben wij een speciaal coöperatief bedrijf voor opgericht; Noordelijk Lokaal Duurzaam. Noordelijk Lokaal Duurzaam is dé leverancier voor Noord-Nederland. Voor ons, door ons en van ons.

nldnieuw

Waarom een eigen energiebedrijf?

In Nederland zijn er strenge regels verbonden aan het leveren van stroom en gas. Een partij mag alleen leveren als deze over een vergunning beschikt, verstrekt door de Autoriteit Consument & Markt. Tot nu hebben nagenoeg alleen grote partijen zo’n vergunning. Samen met onze coöperatieve zusterkoepels in Groningen en Drenthe heeft Ús Koöperaasje bijna een jaar geïnvesteerd in het oprichten van zo’n eigen leveringsbedrijf: Noordelijk Lokaal Duurzaam. Dit is een volledige dochteronderneming van de drie noordelijke coöperaties. Noordelijk Lokaal Duurzaam heeft zo’n vergunning in april 2014 gekregen.

Noordelijk Lokaal Duurzaam levert energie aan onze leden – eerlijk & duurzaam

Met Noordelijk Lokaal Duurzaam bent u verzekerd van:

  • duurzame energie – Noordelijk Lokaal Duurzaam koopt zo duurzaam en lokaal mogelijk in
  • een eerlijke, lage prijs – geen verborgen kosten of verschillende tarieven
  • een mooie vergoeding – uw energie coöperatie krijgt jaarlijks een mooi bedrag bijgeschreven
  • geen gedoe – simpele, duidelijke website
  • geen dure reclame campagnes – alle winst gaat terug naar onze leden, blijft in Fryslân
  • directe service – geen call center maar onze eigen medewerkers die u helpen

Overstappen ingewikkeld?

Is het ingewikkeld om over te stappen? Helemaal niet! Ga naar de site van Noordelijk Lokaal Duurzaam, kies uw eigen lokale initiatief en meld u aan als nieuwe klant. Noordelijk Lokaal Duurzaam verzorgt alle administratieve handelingen en u krijgt snel uw stroom en gas van onze eigen energieleverancier!