Ús Sinne-Ekspert van start

Ús Koöperaasje start onafhankelijk loket voorlichting zonnepanelen voor particulieren.

U vraagt zich af of zonnepanelen voor uw woning zinvol zijn of u wilt graag zonnepanelen, maar u ziet door de bomen het bos niet meer?
Geen probleem. Vanaf 15 augustus kunt u de onafhankelijk expert van Ús Koöperaasje bellen en een afspraak maken voor een deskundig advies. Zonnepanelen kunnen veel opleveren. Niet alleen energie, maar ook ergernis wanneer u vastloopt tijdens uw zoektocht naar leveranciers of installateurs of – nadat ze geïnstalleerd zijn – blijken onvoldoende te werken. Voorkom teleurstelling en laat uw adequaat en deskundig voorlichten.

Onafhankelijk

Per 15 augustus biedt Ús Koöperaasje een nieuwe service aan onder de vlag van de “Ús Sinne-Ekspert”. Deze expert werkt volkomen onafhankelijk van welke installateur of leverancier dan ook en werkt niet op provisiebasis.

Hoe werkt de service?

Vanaf 15 augustus kunt u zich aanmelden. Ús Sinne-Ekspert neemt dan contact met u op voor een afspraak. Op locatie worden de mogelijkheden bekeken. De richting en ligging van uw dak, eventuele verstorende componenten (bijvoorbeeld schaduwwerking en dergelijke). Tevens wordt aan de hand van de eindafrekening van uw energiebedrijf uw verbruik geanalyseerd om de benodigde capaciteit vast te stellen.

Gratis voor leden

Bent u overtuigd van de noodzaak en de opbrengsten, dan kan Ús Sinne-Ekspert u ondersteunen bij het aanvragen, vergelijken en beoordelen van offertes en eventuele subsidiemogelijkheden. Hierbij kan uiteraard rekening worden gehouden met voorkeuren voor bepaalde leveranciers – bijvoorbeeld afkomstig uit uw regio.
Kosten voor deze service? Voor leden van lokale organisaties of (toekomstige) NLD klanten is deze service gratis. Niet-leden betalen een bedrag van € 75,– incl. 21% btw na het uitbrengen van een rapportage en opvragen van een eventuele offerte.

Hier kunt u zich opgeven.

Voor meer informatie en onze voorwaarden: hou deze website in de gaten!