Workshop ‘Energie(besparing) en marketing’

Op maandag 10 november organiseert de Energiewerkplaats in samenwerking met Motivaction een verdiepings workshop over ‘Energie(besparing) en marketing’. Ús Koöperaasje ondersteunt deze avond en zal hierbij ook aanwezig zijn.
Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor de workshop ‘Energie(besparing) en marketing’ op 10 november. Dus meld je snel aan!

Gaat u de komende tijd aan de slag met energie uw dorp/wijk? Het verleiden van uw idee of project aan mensen die anders denken dan u, is dan een grote kunst.
Deze workshop biedt ook voldoende aanknopingspunten voor dorpen/wijken die medebewoners willen verleiden om mee te doen met de collectieve opwek van duurzame energie en de inkoop van duurzame energie.
Aan de hand van het zogenaamde Mentality™ model van Motivaction gaan we met elkaar een opzet maken voor een – op verschillende doelgroepen gerichte- campagne.

Aanmelden kan door een mail te sturen (geef svp aan uit welk dorp/ u komt en met hoeveel personen (maximaal2 per initiatief) naar: energiewerkplaats@netwerkduurzamedorpen.nl

image002 image003