Wy Mjitte – handige nieuwe dienst voor leden

Om onze leden te helpen bij het besparen van energie, is het nuttig om te weten wat het huishouden verbruikt en – met zonnepanelen – teruglevert. Daarom hebben wij een speciale site in het leven geroepen die huishoudens helpt het verbruik simpel online bij te houden én inzichtelijk te maken.

Meten is weten

Meten is weten

De eerste keer is aanmelden bij Wy Mjitte noodzakelijk. Zodra de aanmelding is goedgekeurd, kan worden begonnen met het invoeren van gegevens. Het is mogelijk verbruik van gas & water in te voeren en bij elektriciteit is het mogelijk – bij een geschikte meter – ook het terugleveren apart in te voeren. Na een aantal keren invoeren van de meetdata, wordt met duidelijke grafieken inzichtelijk hoe het zit met het verbruik. Het is mogelijk om doelstellingen aan te geven – energiebesparende maatregelen worden zo snel zichtbaar.

De eerste lichting aangesloten leden willen wij later per e-mail benaderen om te zien of de dienst aan hun verwachtingen voldoet en wat wij eventueel kunnen verbeteren of uitbreiden. Het is onze bedoeling meer activiteiten rond energiebesparing te gaan ontwikkelen.

Snel inzicht middels duidelijke grafieken.

Snel inzicht middels duidelijke grafieken.

Voor leden is de dienst Wy Mjitte gratis. Uiteraard worden de gegevens vertrouwelijk bewaard, slechts voor deze toepassing gebruikt en niet ter beschikking gesteld van derden.

Leden die zich willen aanmelden voor deze dienst kunnen dat doen door zich aan te melden via ons contactformulier, onder vermelding van ‘Wy Mjitte. Zij krijgen dan snel toegang tot de module. Wie geen prijs stelt op deelname aan het ‘testpanel’, kan dat aangeven in het formulier.