Zeer geslaagde ALV Ús Koöperaasje!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/public/sites/www.uskooperaasje.nl/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

Op 7 oktober was het weer zo ver, de algemene ledenvergadering van Ús Koöperaasje. Een prima avond met een hoge opkomst; meer dan 40 mensen telden we en een groot deel van de coöperaties was vertegenwoordigd. Onze voorzitter Marga Waanders sprak ons soepeltjes door de avond heen en vele onderwerpen die ons, maar ook de coöperaties bezighouden werden besproken.


Speerpunt deze keer was ‘Hoe brengen we onze eigen energie leverancier Noordelijk Lokaal Duurzaam meer onder de aandacht’ en dan natuurlijk ook hoe we mensen kunnen overtuigen van de meerwaarde van klant zijn bij Noordelijk Lokaal Duurzaam.
Ter kennismaking was ook de nieuwe directeur van Noordelijk Lokaal Duurzaam, Hermen Schraa, aanwezig. Na zichzelf te hebben voorgesteld, nam hij ons mee in de dynamiek van de energie markt, en kon hij vertellen dat Noordelijk Lokaal Duurzaam op koers ligt, maar ook dat er nog veel werk te verzetten valt.
Aan de coöperaties is ook gevraagd om een prognose te geven voor het aantal klanten eind 2016, en daar kwam uit dat men een verviervoudiging verwacht! Dit mooie streven komt toch niet uit de lucht vallen bij een nuchter volk als wij Friezen, dus we zijn benieuwd. Natuurlijk was het na de rondvraag nog niet voorbij en werd er driftig nagepraat en informatie uitgewisseld. Al met al een zeer geslaagde avond!

ALV 2015